Prikaži još

If you never go off at a tangent, you will forever run in circles.

What to listen while ?🏃

So... started walking/running/jogging, health-wise. Currently I am listening to music, but I am wondering is that really best use of my time. What are you doing, what are your suggestions? Audiobooks, some podcast, something else? (developer, linux advocacy...)

Moram da hodam i da trčim, zbog zdravlja... Trenutno nabijem sluške i pustim muziku, ali možda ima nešto pametnije što mogu da slušam? Ima li neko predloga/ideja kako bolje da iskoristim to vreme?

Dear fellow devs,

When you invest in a surveillance capitalist like Twitter & help them build their platform by making apps for them, using their APIs, etc., know that they’ll have your back. And by that I mean they’ll throw you under the bus the first chance they get.

We’ve all made the mistake at one time (heck, I made both a Twitter & Facebook app using their APIs and thought I was helping build the “open web” ‘cos I trusted Tim O’Reilly).

Just avoid it next time.

apps-of-a-feather.com

Nadam se da nisu sve nove igre ovakve, da ti ovako smanjuju IQ:) kontam da sam samo zab'o jednu glupu (rekoše mi da probam dark souls:)

Nisam dugo igrao igrice, i uzmem beku novu laru kroft, bila na sniženju na steamu i baš sam se smorio. Prešao sam nekih 10% i igra me konstantno tretira kao retarda - bukvalno samo idem i radim šta mi kažu i gledam filmiće. Jel to taj "cinematic experience"?:) evo pričam sa kolegama, sećaju se svi prvih lara kroft, jebote vrtiš se u krug 3 dana, ne znaš šta te snašlo:)

Na ovom mom "startup" sajtu za kladjenje, jedini ko dolazi su Francuzi? I mean, WTF? Nece dodju da se klade Nemci i Englezi za svetsko, a puno Francuza. Kako bre toooo

E, momcovi, kako da prevedemo toot? Ja sam ga prevodio baš tako - "tut", a glagol, kao " tvitni"/"tvituj" kao "tutni". Sviđa mi se što može da ima različito značenje u odnosu na naglasak;) evo moj screen

balkan.fedive.rs/media/B6wSUaW

Dobio sam prvog usera preko FB adsa na mom wannabe startupu! Jbt, srećan sam ko malo dete:) šteta što nemam FB, da mogu da pratim sve, nego mora žena:D

Prikaži još
Balkan Fedivers

Mastodont je društvena mreža bazirana na otvorenim protokolima i slobodnom softveru otvorenog koda. Decentralizovana je kao što je decentralizovana e-pošta.